Skatten på Sjørøverøya

skatten-thumb

De to søsknene Jim og Emma jobber på vertshuset Admiral Benbow. En kveld hvor det er som mest hektisk kommer en mystisk sjørøverkaptein for å bestille rom for natten – Billy Bones. Med seg har han ei kiste som han vokter som om det står om livet. Etter at kapteinen er innlosjert kommer nok en pirat til vertshuset, men denne gangen for å overlevere Det sort merket – noe som markerer undergangen til kaptein Billy Bones. Jim og Emma rekker å ta ut innholdet av kisten før piratene kommer tilbake dagen etter for å plyndre den. Oppi kista viser det seg at det er noe som kan se ut til å være et skattekart.

Skatten på sjørøverøya handler om en strabasiøs ferd med pirater, mytteri, mystikk, humor og akkurat passe mengder med sjøsprøyt. Det hele pakket inn i nykomponert musikk fra Kulturværste i Fredrikstad.

Denne gangen setter Kodal Amatørteater opp en klassiker regissert av André Klausen som til daglig jobber i Frilynt! Skatten på Sjørøverøya er en morsom og meget spennende familieforestilling med over 50 aktører fra femte klasse og oppover til voksen alder.

Kodal Ungdomslag har lang erfaring med teaterproduksjon og vi er sikre på at også årets forestillinger vil spre glede til et trofast teatersugent publikum.

Dugnadsånden i Kodal er imponerende, og det er utallige timer som legges ned for å få en slik produksjon på plass. Men en teaterproduksjon koster likevel mye penger, og vi er derfor avhengige av samarbeid og støtte fra næringslivet. Dersom din bedrift ønsker å profilere dere via vårt program, flyers, plakater, nettside etc. og har spørsmål vedrørende dette er det bare å ta kontakt med Hans Viggo Nielsen på tlf. 480 05 078 eller epost: hans.viggo@hasas.no

Kodal Ungdomslag er et frilynt ungdomslag som har som målsetting å være inkluderende, samt og bidra til forebyggende barne- og ungdomsarbeid i Kodal og omegn. Teateret er en viktig brikke i dette miljøskapende arbeidet.

Skatten på Sjørøverøya spilles på Vonheim fra 21. januar 2016 (urpremiere) til og med 7. februar. Spilleplan kommer!