Peter Pan

Kodal Ungdomslags Amatørteater presenter:

uten-navn

I en overklassefamilie i London er Wendy, John og Michael i ferd med å gå i seng. Det er kveld og mor og far skal ut og spise.
Plutselig åpner det store soveromsvinduet seg, og inn flyr en skygge! Hvem kan det være?
Wendy kommer i snakk med skyggen, som viser seg å være han de har blitt fortalt om i alle eventyrene - Peter Pan!
Peter tar med seg Wendy, John og Michael til Aldriland, der mange farer truer.
Kaptein Krok, den hevngjerrige piraten med kun en hånd, er ute etter å hevne seg på Peter Pan som gjorde hånden hans om til en krok av kaldt metall. Klarer de å unnslippe? Får de foreldreløse guttene en mor, og kommer Wendy og brødrene hennes hjem igjen? Det får kun de som ser på vite!

Peter Pan er en morsom og spennende familiemusikal med over 40 aktører fra femte klasse og oppover til voksen alder. Stykket passer for hele familien!
For rundt 12 år siden satte vi opp Peter Pan, og nå skal vi igjen sette stykket opp på Vonheim. Men nå i en litt annen sjanger, nemlig en musikal hentet fra England. Manuset er skrevet og utgitt av Piers Chater Robinson, som står bak en rekke andre suksessfulle musikaler!
Regien på stykket er det Robin Horsgaard Larsen som har. Med seg har han Anette Hem som koreograf og Trudy Ann Andersrød Gjersøe som repetitør. Alle tre har lang erfaring både som instruktører og utøvende på scenen. Scenografien er det den stødige Jarle Hem som tar seg av. Med denne fine gjengen vet vi at aktørene er i de best hender, og at dette ikke kan bli noe annet en super forestilling!
Kodal Ungdomslag har lang erfaring med teaterproduksjon og vi er sikre på at også årets forestillinger vil spre glede til et trofast teatersugent publikum.
Dugnadsånden i Kodal er imponerende, og det er utallige timer som legges ned for å få en slik produksjon på plass. Men en produksjon som Peter Pan koster likevel mye penger, og vi er derfor avhengige av samarbeid og støtte fra næringslivet. Dersom din bedrift ønsker å profilere dere via vårt program, flyers, plakater, nettside etc. og har spørsmål vedrørende dette er det bare å ta kontakt med Bjørnar Aas på tlf. 917 65 184 eller epost: bjornar.aas@himolde.no
Kodal Ungdomslag er et frilynt ungdomslag som har som målsetting å være inkluderende, samt og bidra til forebyggende barne- og ungdomsarbeid i Kodal og omegn. Teateret er en viktig brikke i dette miljøskapende arbeidet.
Peter Pan spilles på Vonheim fra 23. januar til og med 9. februar. Mer informasjon vil bli å finne på vår hjemmeside http://kodal.no/ når det begynner å nærme seg!
Forestillingen spilles:
Torsdag 23. januar kl. 1800
Fredag 24.
januar kl. 1800
Lørdag 25. januar kl. 1500
Søndag 26. januar kl. 1500 og 1800
Fredag 31. januar kl. 1800
Lørdag 1. februar kl. 1500 og 1800
Søndag 2. februar kl. 1500 og 1800
Fredag 7. februar kl. 1800
Lørdag 8. februar kl. 1500
Søndag 9. februar kl. 1500