Brødrene Dahl og Vikingsverdets Forbannelse

Torsdag 17. oktober kl 19.00 er det premiære på Brødrene Dal og vikingsverdets forbannelse på Vonheim i Kodal. Forestillingen spilles foruten premiæredagen fredager og lørdager kl 19.00 og søndager kl 17.00 frem til og med 10. november.

Sikre deg en billett ved å ringe 91 11 66 13 eller sende en mail til billetter@kodal.no.

Litt om forestillingen:

Dette teaterstykket er kun satt opp en gang før; i Vikinglandet på Tusenfryd i 1997 med kjente skuespillere som Lystad, Kirkvaag, Mjøen og Benedikte Adrian i hovedrollene. I 2010 ble stykket spilt inn som spillefilm.

Kodal Ungdomslags Amatørteatergruppe vil med dette få invitere dere inn i Brødrene Dal sitt univers! Denne gangen skal vi reise med tidsmaskinen tilbake til vikingtiden. Gaus og Roms krasjlander midt i vikingtiden etter at Brumund har blitt glemt igjen hjemme. Han deltar imidlertid allikevel på reisen via brødrenes interaktive tidstelefon som heldigvis ble med i reisesekken. En sekk som inneholder det meste, ja nesten alt du kan tenke deg faktisk. Jeg kan i skrivende stund ikke komme på noe som ikke er med der, ja det eneste måtte være bensin faktisk, som om det skulle være noe å nevne! Når jeg først har brakt det på banen så er det vel noe å nevne og nå har jeg jo gjort det! Takk for oppmerksomheten så langt!

Videre - Gaus og Roms lander altså midt i vikingtiden og da nærmere bestemt på den idylliske gården til Lavvann Badejarl som bor der sammen med sine barn, vakter og treller.

MEN- det er ufred i landet! Og i skogen, sammen med ville ulver, ville bjørner og ville blomster lusker de gamle fiendene Granbarkebirkebeinervikingene. Granebarkebirkebeinerne ledes an av Eirik Smalahove (for tiden syk), Sigurd Høyvannsbukser og ikke minst den sleske seidmannen Fimbul. Sammen med vakter, sleske metoder, sjikanering (ikke erting!), kjappe replikker, briljering med språk fra fjerne kyster, og en god dose velkjent humor og sang, skal vikingsverdet Tyrfing erobres! Tyrfing er et magisk sverd som ble smidd av dvergene til Kong Svaverlame. I følge legenden skal: ”..seier og makt følge sverdet, men også en forbannelse. Det vil skape ufred i landet, og en dag når han minst venter det, vil sverdet vende seg mot sin herre og bli hans bane.”

La dere fortrylle av historien, regien til Kjetil Berge, humoren i kjent KLM-stil, morsom og vakker sang, flotte effekter og ikke minst energien til skuespillerne i denne sagaen.

Billetter koster 250,- for voksne og 150,- for barn (under 18 år) og bestilles via mail på billetter@kodal.no eller på telefon 911 16 613.

Etter fredagsforestillingene vil det være fest på «Brødrene Dalskroa» med gratis inngang for de som har kjøpt voksenbillett (18 års aldersgrense). På «Brødrene Dalskroa» vil det være musikalsk underholdning, muligheter for å kjøpe noe enkelt å spise, samt salg av Øl & Vin. Vikingfesten vil fortsette til sent på kvelden!!!

For bedrifter vil det være mulig å kjøpe skreddersydde rabatterte pakke-løsninger. Ta kontakt på 91765184 for mer informasjon om dette.