Robin Hood

Billetter bestilles på telefon 911 16 613 eller på mail til billetter@kodal.no

Musikalen Robin Hood settes opp av Kodal Ungdomslags amatørteatergruppe på Vonheim i perioden 26. januar til 19.februar 2012.

Stykket byr på pompøse ballader, voldsomme slåsskamper, kjærlighet, frisk riverdans, rock, gospel, spenning og mye mer! Den norske bearbeidelsen er signert Espen Rolstad som har krydret originalen med masse humor.

Historien starter på slottet der Prins Johan har overtatt tronen til sin bror Richard Løvehjerte sammen med sin slue kone Isabelle. Under en tilstelning kommer Robin av Locksley, som er en nær fortrolig av Løvehjerte, med nyheten om at Kongen er tatt til fange, men kan kjøpes fri for 100.000,- sølvpenger. Robin blir ikke trodd, blir erklært fredløs på stedet og må rømme til Sherwoodskogen. Her treffer han Lille-John og resten av gjengen.

Sammen legger de en plan for å få Løvehjerte tilbake på tronen, vinne kjærligheten til den vakre Marion og befri folk fra den onde Sheriffen av Nottinghams tyranni. Dette skal vise seg og ikke bli enkelt…

Vel møtt til en forrykende, sjarmerende og humoristisk forestilling i Kodals dype skoger!
forestilling-farge


Ønsker du/dere å bevare den gode stemningen dere garantert får etter forestilling? Hva med å gjøre en helaften av det? Vi arrangerer AfterHood med god mat, god stemning og live musikk etter forestilling. Les mer om AfterHood og bespisning her og om musikken her.


Forhåndsomtaler
Vestfold Blad: Robin Hood kommer til Kodal
Tønsbergs Blad: Jakter på mannfolk
Sandefjords Blad: Maker søker kraker
Vestfold Blad: Rollebytte i 12. time
Sandefjords Blad: Kodal blir eventyrlig


Anmeldelser/omtaler
Tønsbergs Blad: Sherwood-glede i Kodal
Sandefjords Blad: En godtepose av sang, dans og spilleglede


Bildeserier og videoer
Sandefjords Blad: Bildeserie