Slitne og lykkelige

Det ble en lykkelig dagen derpå for arrangøren søndag.

– Alt er bare så utrolig positivt. Alle er glade og fornøyde, vi har bare fått positive tilbakemeldinger, sier en overveldet arrangementsleder Kjartan Tveten Nielsen.En sittekrakk i tre knakk sammen under en ivrig rockende gjeng.

Dessuten kollapset en kvinne i ren utmattelse fremme ved scenen. Hun fikk hjelp av Norsk Folkehjelp og ble fraktet bort i ambulanse.

Ellers melder Kodal Ungdomslag om et arrangement der alle 100 frivillige dugnadsarbeidere gjorde jobben sin, og om et publikum i gladrus.

– Som leder vil jeg gjerne få takke. Alle som var med var like viktige. Jeg vil også takke det hyggelige publikummet, sier Kjartan Tveten Nielsen.

De store folkemassene fikk en lang tur-retur Vonheim lørdag, og taxiene hadde det travelt natt til søndag. Men mange hadde fulgt arrangørens oppfordring om å gå eller sykle til konserten. 

 

Dessuten luket frivillige fra Andebu skolekorps biler ut før de nådde Vonheim.

– Så vidt jeg vet gikk alt bra i forhold til parkering, fortellerTveten Nielsen, som kan telle opp et solid overskudd etter suksessarrangementet.

– Vi har ikke noe tall, og vil heller ikke gå ut med det, men vi kan si så mye som at det er pent. Det er et kjærkomment tilskudd til en slunken kasse.

– D.D.E. har sagt de vil komme igjen. Inviterer dere?

– Det må vi ta en liten runde på. Men det kunne vært hyggelig. Det var glade og greie gutter som vi gjerne vil ha tilbake, sier Kjartan Tveten Nielsen.