Hellbillies kommer til Vonheim

Og alle country-rock hjerter gleder seg…

Den 8.juni går det som sannsynligvis er arrangements styrets største enkeltsatsning inneværende år av stabelen på utescenen ved Vonheim. Vi kan med stolt hjerte meddele at Hellbillies har lagt Kodal inn på årets turneliste!

Selvsagt er det både salg av mat og drikke og dansegulvet er også på plass.

Dørene åpner kl. 1800.

Billetter á kr. 160,- fåes kjøpt på: 

Hjertnes Kino, Sandefjord, 33 41 67 60

Notabene Preutz bokhandel, Larvik, 33 18 33 12

Spar matbutikk, Kodal  

Ønsker du absolutt IKKE å forhåndskjøpe billetter kan evt. ledige billetter á 200,- kjøpes i “døra”. Altså ønsker du selvsagt å forhåndskjøpe:)

 Ytterligere informasjon: 33 44 16 05

Les mer om Hellbillies på deres hjemmesider!

Bandene Cheers og Porto deler på jobben etter  ovennevnte hovedattraksjon og sørger for at stemningen holder seg ut i de små timer. Bandet Porto spiller etter Hellbillies og som navnet antyder er relasjonene til Posten påtagelige; nesten alle medlemmene er ansatt der. 

7 manns band med sine røtter i posten ……….. som sier om seg selv: Det er langt fra noen selvklebende svensktoppmusikk som kjennetegner Porto- et friskt og rocka band som har vokst fram blant postansatte i Tønsberg. Vi trives best med å spille låter fra 60-70-80-tallet,  f.eks. Beatles, Creedence CR, Jimmi Hendrix og Joe Coker, for å nevne noe.

7 Mann på scenen gir ekte trøkk og livesound, og oppdragene vi tar er som regel håndplukka, da det viktigste for oss er at vi har det gøy ! Da har publikum det også !

Et coverband med masse TRØKK og meget variert repertoar !