Skjønnheten og Udyret

Skjønnheten og Udyret

Kodal Ungdomslags Amatørteater har gleden av å sette opp “Skjønnheten og Udyret”.

“Skjønnheten og Udyret” er en familiemusikal med manus av Herman Jørgenrud. Historien er basert på det franske eventyret «La Belle et la Bête». En regnfull kveld kommer en gammel og stygg kone til et palass og ber om ly for stormen. Hun blir raskt nektet opphold av den bortskjemte og kalde prinsen som bor der. Han mener at konens heslige vesen ikke har noe på et vakkert slott å gjøre. Konen, som egentlig er en vakker fe, kaster en forbannelse over slottet. Alle i slottet vil bli forvandlet til ubrukelige gjenstander og prinsen selv vil bli til et udyr så stygt at folk kommer til å snu seg i vemmelse. Ikke før prinsen har lært seg å elske og bli elsket tilbake, vil forbannelsen bli brutt.

Manus: Herman Jørgenrud
Musikk: Arnstein Øverland
Regi: André Klausen
Koreografi: Helena Tusvik Rosenlund
Repetitør: Anders Gleditsch
Scenografi: Per Arild Abrahamsen

Bestill billetter på https://kula.ticketco.events/no/nb