Odd Nordstoga og Ingebjørg Bratland 8. mai

Odd Nordstoga og Ingebjørg Bratland 8. mai

Intimkonsert på Vonheim 8. mai kl. 1900

For dere som ikke har hørt “Heimafrå”, den fantastiske platen til Odd Nordstoga og Ingebjørg Bratland, anbefaler vi sterkt å besøke WiMP, Spotify eller nærmeste platesjappe. Dette vakre saker og kan oppleves på Vonheim 8. mai.

For mange er dette en langhelg med Kristi Himmelfartsdag dagen etter. Så hvorfor ikke starte med en nydelig konsert på Vonheim? Dette blir ingen bondefest, men mulighet for å kjøpe vått og tørt blir det. Arrangementet er et samarbeid med Konsertkameratene og billetter får du Billettservice. Sjekk også Facebook; Kodal Ungdomslags egen gruppe samt https://www.facebook.com/Konsertkameratene/events.

Her er presseskrivet fra turneen denne konserten er en del av:

 HEIMAFRÅ
ODD NORDSTOGA & INGEBJØRG BRATLAND

Av og til dukkar det opp talent heilt uttom det vanlege. Ingebjørg Harman Bratland er eit slikt talent. Sidan ho var lita jente i fjøllbygda Edland i Vinje kommune har ho trollbunde alle med ein musikalitet og ei stemme av ein sjeldan og heilt spesiell kvalitet, acheter cialis en ligne.
Ingebjørg og Odd har alltid vore kjende for kvarandre, og folkemusikkmiljøet i Vinje har vore begges heimearena. Når Odd tenkte å gjera eit folkemusikkfundert prosjekt var det derfor ingen tvil om kven han hadde lyst til å gjera det ilag med.
Ingebjørg vart invitert opp til Lambertseter, og på musikkloftet til Odd byrja songane å trille fram. Utgangspunktet var veldig enkelt. Nemleg at songane skulle vera av dei om utgjer det musikalske jordsmonnet der dei to kjem ifrå, nemleg Vinje.
Den fyrste songen som vart prøva var Jørund Tellnes si tekst “Å bån og veslegut”. Med kvar sin gitar og to songstemmer vart eit enkelt opptak gjort. Det var noko med dette opptaket. Veldig fint var det. Berre to songstemmer og eit enkelt akkopagnement. Slik måtte dette prosjektet låte. Ingen band, ingen strykearrangement. Så enkelt som det kan gå an, men på eige vis synge dei songane som gjennom alle år har lege på tunga til menneska i mellom fjella der heime øvst i Telemark. Sjølvsagt skulle dette prosjektet heite Heimafrå.