Eksklusiv underholdning til våre gjester på AfterHood

Eksklusiv underholdning til våre gjester på AfterHood

Afterhood gjestene vil etter bespisning oppleve drivende god musikk!

Fredag  27. januar - Morten Dalen

morten-dalen

Morten synger coverlåter i kategorien rock, blues, country og ballade til akustisk gitar i rolige eller lystige lag. Stemning, atmosfære og ønsker fra publikum avgjør tempo og type sanger. Lett underholdning med et relativt bredt spekter.?Morten bodde 10 år i Kodal i oppveksten, har vært endel rundt omkring i verden og er nå bosatt i Sandefjord. Jobber som sivilingeniør innen Marin & Offshore bransjen.

Lørdag 28. januar - Hood Band

Hood Band ble til som en direkte følge av hyggelige øvelser på Robin Hood. Bandet er helt ferskt men består av en god blanding erfarene musikere. Her kan vi forvente det meste…

img_2916

Tom Johansen – gitar
Thomas Halvorsen – gitar
Rune Myhre Jonassen – bass og mandolin
Ørjan Strandskog – trommer
Kjetil Berge – kassegitar, bass , vokal
Svein Are Trollsås – kassegitar, vokal
Elfrid Jacoby – vokal
Jeanette Skoli – vokal
Espen Rolstad – tangenter
Vidar Jellum – vokal

Fredag 3. februar - Wanted Duo

morten-vestly

Wanted duo er Rune Simonsen og Morten Vestly, de er det akustiske utskuddet av Morten Vestly Band. De spiller akustisk Country rock og gamle klassikere av gamle helter hvor de mikser inn eget materiale fra Morten Vestly Bands cd utgivelser. Wanted duo har fått omtale at de spiller en lettfordøyelig og trivelig form for Country rock med kun akustisk gitar og bass, like lett og lytte til som det er å danse til.

Lørdag 4. februar - ”Parrogtredvetreogførr”

Kodal ul’s kor, som har 15 års jubileum dette året, består nå av bortimot 30 medlemmer.

Koret har øvelse på Trevet (Vonheim) hver mandag, med dirigent Kristin Ellefsen. Repertoaret er variert, men nå øvers det inn gamle, gode Beatles melodier med tanke på jubileumstur til Liverpool kommende høst.

Koret øver seriøst og målrettet, samtidig som de er en glad gjeng med stor takhøyde og mye latter.

koret

Fredag 10. februar - Hood Band

Lørdag 11. februar - Malcolm & The blacksmiths Bluescombo

tj-so-alone-001

Dette er en bluestrio bestående av Tre herremenn som har 3-4 tiårs erfaring fra musikkscener fortrinnsvis innen blues og Rock. Frontmann og vokalist/gitarist Tom Johansen spiller sogar smeden “Malcolm” i Robin Hood forestillingen. Helge Lund fra Ulefoss spiller bass, og Tom “Dysa” Stølan fra Horten spiller trommer.

Repertoaret består av drivende rythm & blues som har stor musikalsk bredde, og spiller coverlåter av bla, Muddy Waters, BB King, Freddie , og Albert king, Peter Green´s Fleetwood Mac, Taj Mahal, Tom Waits, Howlin Wolf, og litt anna - alt etter hva som havner på lista. Det bør være noe for enhver smak dette. Og publikum pleier å danse….

Fredag 17. februar - Hood Band

Lørdag 18. februar - TUSH

tush-logo-nett

TUSH er et party band fra Kodal. Som spiller ny og gammel partyrock.?TUSH består av:
Vidar Jellum - vokal
Kaj Liverød - gitar
Ørjan Strandskog - trommer
Håkon Bratlien - piano/hammond
Egil Hågensen - bass