Velkommen til AfterHood

Velkommen til AfterHood

Servering av spekemat og drikke i hyggelige omgivelser - 18 års aldersgrense og begrenset antall plasser, må forhåndsbestilles! Les mer..Etter forestillingene fredag og lørdag arrangeres det AfterHood. Dette innebærer at man etter forestillingen vil komme til dekket bord og få servert en god spekemattallerken i en ekte “Robin Hood atmosfære”. Deretter forsetter vi borgfesten til sent på kveld!

magasinetTallerkenrett med spekemat

Westfalerskinke, fenalår, salami, chirozo, morrpølse, pepperoni, foccaciabrød, eggehjerter, gresk salat og potetsalat med rømme

maten leveres fra Magasinet

AfterHood koster 250,- per person. Dette inkluderer inngang til AfterHood og måltidet, samt litt underholdning ut på kvelden. Drikke under og etter måltidet må kjøpes separat. Arrangementet har 18 års aldersgrense.

Vi har kapasitet til å ta maks 112 personer, fordelt på fire bespisningsområder, deretter vil det bli felles pub.

AfterHood billetter bestilles via mail på billetter@kodal.no eller telefon 911 16 613

img_2552