DDB i rampelyset!

DDB i rampelyset!

Stolte gutter og jenter i Drum Drøm Boys var med på den kanskje morsomste spillejobben så langt i trommekorpsets to-årige historie. Om ikke musikalsk, så ihvertfall den største hva angikk kjendis og pressehysteri!Lørdag 13. august tok 11 trommespillere oppstilling utenfor porten til Arne Fredlys “slott”, også kalt Munkebakken, på Lysaker/Snarøya. DDB var hyret inn via Off Piste event for å gjøre krus på de over 300 gjestene som ble fraktet de 2-300 metrene fra porten og inn i borggården med thomas-tog. Korpset sto oppstilt nær borggården og spilte sine marsjer mens togene passerte, og høstet stor applaus og entusiasme fra norske kjendiser innen finans, kultur og idrett.

Oppdraget varte en times tid og på vei ut ble vi nok en gang møtt av blitsregnet fra fotografer og journalister som ikke kom lenger enn til porten. Det var ikke til å komme fra at deler av korpset følte seg både star-struck i nærheten av så mange kjendiser samt litt som stjerner selv når nysgjerrige journalister var svært interessert i korpset som sådan og hva vårt oppdrag var.

Er også litt stolte over å ha blitt nevnt i søndagens VG (14. august 2011). Vi håper og tror på flere slik oppdrag som gir et godt bidrag i lagskassen og håper at slike oppdrag kanskje bidrar til at flere vil være med.

Se: http://www.kjendis.no/2011/08/13/kjendis/arne_fredly/thor_hushovd/petter_solberg/oystein_stray_spetalen/17668617/

Se:  http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10081261

Se ellers DDB sin facebookgruppe: http://www.facebook.com/group.php?gid=129804697037144